SMO PRAVI KONTAKT ZA VAS

Ste vedeli, da so naše usluge
zavarovalnega posrednika za vas brezplačne?

S CERESin DO
PRAVE ODLOČITVE

Potrebujete pomoč pri sklenitvi zavarovanja ali le brezplačen pregled obstoječe police? Na voljo je tudi sklepanje zavarovanja prek spleta. Dogovorimo se lahko tudi za online sestanek. Z veseljem vam bomo pomagali.

CERESin,
Družba za zavarovalno posredovanje, d.o.o.
Ptujska ulica 19,
1000 Ljubljana

ID za DDV: 63485346
IBAN: SI56 0202 2001 5666 527
BIC: LJBASI2X

Iztok Kopriva – direktor iztok.kopriva@ceresin.si | Iztok Borak – pomočnik direktorja iztok.borak@ceresin.si

CERESin
POSLOVNE ENOTE
PO SLOVENIJI

PE
Ljubljana
Direktor: Iztok Kopriva
Kontaktna oseba:
Peter Repnik
Tel: 031 677 521, 01 42 02 205
E-mail: peter.repnik@ceresin.si

PE
Ormož
Direktor: Iztok Borak
Kontaktna oseba:
Iztok Borak
Tel: 041 849 356
E-mail: iztok.borak@ceresin.si

PE
Novo mesto
Direktor: Ivan Turk
Kontaktna oseba:
Ivan Turk
Tel: 041 467 510
E-mail: ivan.turk@ceresin.si

PRIDRUŽITE SE
NAŠI EKIPI

 

Se želite pridružiti CERESin zavarovalniški ekipi? Poskrbljeno tudi za odlično karierno rast, najboljša izobraževanja in super ekipo. Pišite nam preko kontaktnega obrazca spodaj:

Zakon o zavarovalništvu in nov način dela

Leta 2000 sprejet zakon o Zavarovalništvu je v slovenskem prostoru odprl nov način dela. Pri sklepanju vseh zavarovalniških poslov in vrednostnih papirjev vam sedaj lahko pomagamo ZAVAROVALNI POSREDNIKI.

Najprej moramo ločiti med seboj zavarovalne zastopnike in zavarovalne posrednike. Zavarovalni posredniki zastopamo vas – ZAVAROVANCE, medtem ko zavarovalni zastopniki delajo v imenu zavarovalnice.

Zavarovalni posredniki sodelujemo z vsemi registriranimi zavarovalnicami na slovenskem trgu. Pripravljamo najugodnejše rešitve za zavarovanca, povežemo zavarovanca z izbrano zavarovalnico in sodelujemo pri sklepanju zavarovalnih pogodb ter skrbimo za zavarovanca skozi vso zavarovalno obdobje.

Ste vedeli, da so naše usluge zavarovalnega posrednika za vas brezplačne?

Zakon o zavarovalništvu opredeljuje brezplačno posredovanje za zavarovanca, ker je izredno malo podjetij ali posameznikov, ki imajo dovolj znanja iz zavarovalništva, da bi lahko nastopali proti strokovnjakom, zaposlenim v zavarovalnicah. Zato nastopamo mi, s pripravo povpraševanj za navadno že obstoječe ponudbe zavarovanja ali potrebe po novih zavarovanjih, za sklepanje pod ugodnejšimi pogoji.

Ko boste ugotovili, da bi bila zavarovanja, pripravljena z našo pomočjo, resnično ugodnejša od vaših dosedanjih zavarovanj in potreb po novih, smo prepričani, da se boste odločili za sodelovanje z nami.

POTREBUJETE POMOČ
PRI ZAVAROVANJU
PODJETJA?

Zavarovanje za podjetje je temelj vsakega poslovanja in začne se z vami.