Pomoč
pri odškodnini

Pomoč pri odškodnini, pri iskanju
in sklepanju zavarovanja ter med samim trajanjem.

POMOČ,
KI JO NUDIMO PODJETJEM

Pomoč, ki jo nudimo podjetjem je razdeljena na 3 dele. Ko rečemo, da res nudimo pomoč podjetjem, kadar pride do škode in posledično do izplačila škode – resno mislimo.

POTREBUJETE POMOČ PRI ODŠKODNINSKEM ZAHTEVKU?

01
Ob sklepanju in iskanju ustreznega zavarovanja – pregledamo ponudbe, ki nam jih pripravijo na zavarovalnicah.
02
Med trajanjem zavarovanja, ko je potrebno spremeniti polico zaradi sprememb v poslovanju in sredstev.
03
Ob morebitnih škodah in izplačilih zavarovanj smo na vaši strani in pomagamo pri odškodninskih zahtevkih.

RESNIČNO NAM JE MAR
IN OSTAJAMO NA VAŠI STRANI

Še dodatno bi izpostavili reševanje škod in izplačil zavarovalnin. Na tem mestu smo dosledni in stranki nudimo vso pomoč pri pisanju zahtevkov za škode. Zahtevek je potrebno pravilno napisati, saj se zavarovalnice opirajo na dejstva, ki so napisana. Ni vseeno kako opišete škodni dogodek. Dovolite, da vam pomagamo.

Poleg tega nudimo tudi pomoč pri dejanski oceni škode, da potem od zavarovalnice lahko zahtevate pravilno ovrednoteno škodo. V tem primeru tudi poiščemo neodvisnega ocenjevalca škod.

Če se zgodi, da zavarovalnica ni pripravljena izplačati škode, potem lahko z našo pomočjo dokažemo, da je podjetje tudi upravičeno do izplačila škode. Tako je – ves čas smo na vaši strani.

Pri tem je podjetjem, ki sodelujejo s CERESin ekipo strokovnjakov, najbolj všeč, da se za njih res potrudimo. Tudi takrat, kadar pride do škode in posledično do izplačila škode. Resnično nam je mar.

POTREBUJETE POMOČ
PRI ZAVAROVANJU
PODJETJA?

Zavarovanje za podjetje je temelj vsakega poslovanja in začne se z vami.